Handelsbetingelser

HANDELSBETINGELSER

 

Priser

Alle priser på www.zfoto.dk angives inklusiv 25 % moms samt inklusiv eventuelle afgifter i henhold til gældende dansk lovgivning. Priserne er dagspriser.

Fragt og levering

Priserne tillægges forsendelsesgebyr. Forsendelsesgebyrets størrelse afhænger af valgt leveringsform og kan desuden variere, såfremt der købes meget store eller meget tunge produkter. Normalt forsendelsesgebyr udgør kr. 105,00. Forsendelsesgebyret gælder for varer der leveres indenfor Danmarks grænser (eksklusiv Grønland og Færøerne). Forsendelsesgebyrets størrelse vil altid fremgå i indkøbskurven samt af ordrebekræftelsen. Fragtomkostningerne til forsendelser udenfor Danmarks grænser beregnes på baggrund af pakkens vægt og hvortil den skal sendes. Du vil som kunde altid blive informeret om dette ændrede fragtgebyr. Lagervarer afsendes med GLS fra vores lager indenfor 14 dage. Forsendelsesgebyret beregnes efter destination, samt forsendelsens vægt og volumen. Zfoto bærer ansvaret for, at varerne når frem til den af dig opgivne adresse i aftalt stand og mængde. Som kunde har du ansvaret for at reklamere øjeblikkeligt ved modtagelse, hvis der er mangler i forhold til det aftalte, eller hvis der er sket en skade under transporten.

Betaling

Betaling kan ske med mobile pay eller kontooverførelse i forbindelse med bestilling af varen. Betaling for bestilte varer trækkes ved bestilling. Der kan aldrig trækkes større beløb end du har accepteret i forbindelse med bestillingen af dine varer. Dine betalingskort-oplysninger sendes krypteret, så kun Nets kan læse dem. Der er ingen betalingsgebyr forbundet med betalingen til Zfoto.

Reklamation

Har du som privatperson købt en vare hos Zfoto, yder vi 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven. Som kunde kan du derfor i op til 24 måneder fra købsdatoen klage over en fejl eller mangel ved produktet. Det er en betingelse, at den pågældende fejl eller mangel ikke er en følge af fejlagtig brug eller betjening af varen i strid med medfølgende manualer eller almindelig sund fornuft eller af, at varen har været udsat for fysisk overlast eller anden skadevoldende behandling. Du skal reklamere indenfor rimelig tid, efter at du har konstateret fejlen/manglen. Ønsker du at reklamere over et produkt, skal du sende reklamationen til: Zfoto på mail . Du skal vedlægge en kopi af købsfakturaen, samt en udførlig beskrivelse af, hvori du mener manglen eller fejlen består. Er manglen omfattet af din reklamationsret er du berettiget til at få manglen afhjulpet, få varen ombyttet, få et afslag i prisen, eller ophæve købet. Løsningen afhænger af den konkrete situation herunder de omkostninger, der for Zfoto er forbundet med de mulige alternative løsninger af problemet.

Fortrydelsesret

Når du som privatperson køber en vare på www.zfoto.dk eller igennem vores bestillingsportal shootproof.com har du som hovedregel 14 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesretten løber fra den dag du modtager din bestilling. Ønsker du at udnytte fortrydelsesretten, skal varen returneres i samme stand og mængde, som du modtog den i.

Fortrydelsesretten bortfalder, hvis varen returneres i en stand, hvor dens salgsværdi er åbenbart og væsentligt forringet. Ved køb af kamera og fototilbehør er den intakte originale emballage altid en væsentlig del af varens værdi. Emballagen skal derfor altid sendes med retur for at betingelserne for at udøve fortrydelsesretten er opfyldt. Manualer, diverse software, kabler samt andet tilbehør skal ligeledes returneres.

Der ydes ikke fortrydelsesret på lyd- og billedoptagelser, edb-programmer og hardiske hvis forseglingen er brudt. Der ydes endvidere ikke fortrydelsesret på bestillingskøb. Bestillingskøb er produkter som er produceret udelukkende til dig, og som ikke vil kunne sælges til andre. Fotograferingsydelser, fremkaldelse af billeder, og specielfremkaldte eller specialproduceret fotoprodukter eksempelvis digitale fotofiler er bestillingskøb, og kan derfor ikke fortrydes.

Ønsker du at gøre brug af fortrydelsesretten, skal du sende varen samt en kopi af din købsfaktura til os på Danmarksgade 4, 7490 Aulum. Ved udnyttelse af fortrydelsesretten skal kunden dække fragtomkostningen ved returnering. Varer der returneres uden korrekt frankering eller pr. efterkrav vil blive nægtet modtaget. Købesummen tilbagebetales via bankoverførsel eller mobilepay. Det er vigtigt, at du husker at medsende bankoplysninger, når du returnerer varen.

Fortrolighedspolitik

Forretningen forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Forretningen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

Lovpligtige oplysninger

Aftale om køb på www.Zfoto.dk eller Shootproof.com anses som indgået, når køber har gennemført sidste accept af købet ved at bekræfte betaling. Frem til disse faser i købsprocessen kan bestillingen rettes eller annulleres ved at klikke ”Ret ordren” eller lukke websiden.

Salg til erhvervsdrivende

Ovennævnte forretningsbetingelser gælder også ved salg til erhvervsdrivende bortset fra følgende afvigelser:

Reklamationsret ved salg til erhvervsdrivende

Producenternes individuelle garanti- og reklamationsvilkår videregives til køber. Der ydes som minimum 1 års reklamationsret at regne fra oprindelig fakturadato. Ombytning eller afhjælpning af en mangel medfører ikke fornyet reklamationsret i 1 år frem. Omkostninger til forsendelse i forbindelse med reklamationssager afholdes af kunden.

Fortrydelsesret ved salg til erhvervsdrivende

Der gælder ikke fortrydelsesret ved salg til erhvervsdrivende. Returnering af varer kan alene ske efter forudgående aftale, og Zfoto forbeholder sig retten til at opkræve et gebyr til dækning af omkostninger ved håndtering af returvarer.