Dyr

Fotografering af dyr

Kæledyr:
Ønsker du, at få taget unikke og anderledes billeder sammen med eller af dit kæledyr, så er dette måske noget for dig.

Fotografering af kæledyr:
Fotografering af kæledyr herunder hund og kat mv.
Her har jeg "Dyr pakke 1" som kan vælges.

Dyr Pakke 1; hvor I betaler for selve fotograferingen og efterfølgende kan tilkøber de produkter, som I ønsker af digitale billeder og print mv.
Der vil være mulighed, for at tilkøbe flere digitale billeder og print mv. Der bliver som oftes mellem 15-20 billeder at vælge imellem pr. fotografering.
Har I et andet ønske end de nævnte pakker så er I velkommen til at kontakte mig så laver jeg et uforpligtende tilbud til Jer.

Der vil som udgangspunkt blive taget såvel farve som sort/hvid billeder. Redigeringen af billederne er inklusivt i prisen.

Heste fotografering:
I forbindelse med heste fotograferinger tilbyder jeg en standard fotografering og en udvidet fotografering. Billederne har ofte et minimalistisk look og jeg sætter en stor ære i, at skabe smukke og æstetiske billeder. Fotograferinger foregår ofte udendørs - uanset om det er efterår, vinter, sommer osv. Det er kun i tilfælde af meget dårlig vejr, at vi booker en ny tid.

Der vil som udgangspunkt blive taget såvel farve som sort/hvid billeder. Redigeringen af billederne er inklusivt i prisen.

Jeg har som udgangspunkt to pakker:

Standard: Her er der afsat tid til, at blive fotograferet i et outfit f.eks. dit stævne tøj eller alm. tøj.
Udvidet: Her er der afsat tid til, at blive fotograferet i to outfit f.eks. dit stævne tøj og en kjole. Der er mulighed for, at leje unikke kjoler af mig.

Heste pakker:
Jeg har to forskellige pakker, som I frit kan vælge imellem. Pakke 1; hvor I betaler for selve fotograferingen og efterfølgende kan tilkøber de produkter, som I ønsker af digitale billeder og print mv. Der vil ved begge pakker være mulighed, for at tilkøbe flere digitale billeder og print mv. Der bliver som oftes mellem 15-20 billeder at vælge imellem pr. fotografering.
Har I et andet ønske end de nævnte pakker så er I velkommen til at kontakte mig.

Hvis fotograferingen ikke foregår i hestens vante omgivelser så er det en god ide hvis rytter og hest møder op 1-2 timer før fotograferingen. Herved skabes der nogle trygge rammer for din hest, så den er klar til fotograferingen når jeg ankommer.

Tilvalg:
Leje af kjole koster fra 295 kr.
Evt. kørepenge til lokation

Efterbestilling af print, digitale filer eller andre produkter:
Efter fotograferingen bliver billederne lagt ind på computeren og vi ser på billederne sammen. Jeg viser Jer hvordan billederne kan laves og kommer med lidt feedback og ideer til Jer. Der bliver som oftes mellem 15-20 billeder at vælge imellem pr. fotografering.

Ved køb af digitale filer vil der blive oprettet et online album,  hvor I vil kunne downloade Jeres købte billeder ned på Jeres computer. Her får I tilsendt et link på mail.

Ved køb af print kan der sendes link til online albummet. Herved har I mulighed for at sidde der hjemme og lave Jeres bestilling. Dette aftales efter fotograferingen.

Bestilling af tid:
Ved booking af tid betales depositum på 50% via mobilepay eller kontooverførsel.
Når betalingen er modtaget får I en bekræftelse tilsendt pr. mail.
Jeg skal bruge følgende oplysninger for at sende bekræftelsen.
Dit navn, adresse, dit mobilnummer og din mail.

Medbring:
Ved heste fotografering er det er en god ide at medbringe en hjælper til, at hjælpe dig med din hest under fotograferingen, især hvis du skal fotograferes i kjole.
Det er en god ide at have godbider med til dit kæledyr/hesten.
Hvis du selv skal med på billederne, skal du selv sørge for at hår og makeup er klaret hjemmefra og eventuelle smykker er også en god ide, at tænke ind. De giver en ekstra effekt på billederne.

Du er altid velkommen til, at kontakte mig for et uforpligtende tilbud.

Hest Pakke 1

  • Fotografering
  • Fotograferingstid ca. 90min.

Pris kr. 995,-

Dyr Pakke 1

  • Fotografering
  • Fotograferingstid ca. 60min.

Pris kr. 795,-

Hest Pakke 2

  • Fotografering
  • Fotograferingstid ca. 120min.

Pris kr. 1.495,-