Portræt

Portræt fotografering

Protræt fotografering er mange ting.
Som fotograf stiler jeg overordnet efter, at tilbyde personlige og unikke billeder, hvor målet er at fange netop det udtryk, som viser hvem du er som person. Jeg tillægger det derfor også stor værdi, at vi sammen får en god snak forud for selve fotograferingen.

I mit arbejde, har jeg ofte en minimaltisk tilgang og tilrettelægger ofte fotosessions på baggrund af et tema som, at vi aftaler i fællesskab forud for dagen.

Fotograferingerne kan foregår indendørs eller udendørs i naturen. Mine indendørsfotograferinger på de store baggrundsruller kan bookes i Aulum. Der kan også bookes i St. Darum efter aftale. Udendørsfotograferingerne foregår i naturen eller på særlige lokations. Jeg fotografere udendørs uanset om det er efterår, vinter eller sommer.

Protræt fotografering kan f.eks. være:

  • Billeder til dit CV
  • Profilbilleder til fx Facebook eller linkedin.
  • Portefolio

Pakker:
Jeg har 2 pakke at vælge imellem. Pakke 1 er indendørs fotografering og pakke 2 er udendørs fotografering. Ved begge pakker betales der for selve fotograferingen og der kan efterfølgende tilkøber de produkter, som I ønsker af digitale billeder og print mv. Der bliver som oftes mellem 15-20 billeder at vælge imellem pr. fotografering.
Har I et andet ønske end den nævnte pakker så er I velkommen til at kontakte mig.

Tillæg:
Evt. kørepenge til lokation

Efterbestilling af print, digitale filer eller andre produkter:
Efter fotograferingen bliver billederne lagt ind på computeren og vi ser på billederne sammen. Jeg viser Jer hvordan billederne kan laves og kommer med lidt feedback og ideer til Jer. Der bliver som oftes mellem 15-20 billeder at vælge imellem pr. fotografering.

Ved køb af digitale filer vil der blive oprettet et online album,  hvor I vil kunne downloade Jeres købte billeder ned på Jeres computer. Her får I tilsendt et link på mail.

Ved køb af print kan der sendes link til online albummet. Herved har I mulighed for at sidde der hjemme og lave Jeres bestilling. Dette aftales efter fotograferingen.

Bestilling af tid:
Ved booking af tid betales depositum på 50% via mobilepay eller kontooverførsel.
Når betalingen er modtaget får I en bekræftelse tilsendt pr. mail.
Jeg skal bruge følgende oplysninger for at sende bekræftelsen: Dit navn, adresse, dit mobilnummer og din mail.

Indendørs Portræt Pakke 1

  • Fotografering
  • Fotograferingstid ca. 60min.

Pris kr. 695,-

Udendørs Portræt Pakke 2

  • Fotografering
  • Fotograferingstid 60 min.

Pris kr. 795,-