Gravid

Graviditetsfotografering

Som gravid ønsker du måske, at få taget smukke og unikke graviditetsbilleder – Hvis ja, så kan det være, at dette er noget for dig. Jeg har valgt, at lave nogle lidt anderledes graviditetsbilleder i forhold til det, som mange andre fotografer tilbyder. Jeg tror på filosofien om, at mindre er mere, hvorfor mange af opsætningerne kan forekomme enkle, men faktisk indenholder mange detaljer.

Jeg arbejder i både sort/hvid og farve temaer. Hvert enkelt foto vil efterfølgende gennemgå en nøje tilrettelagt redigeringsproces.

Jeg tilbyder både indendørs- og udendørsfotograferinger. Indendørsfotograferingerne foregår i mit studie i Aulum. Der vil dog komme forskellige fotodage syd på i blandt andet St. Darum. Udendørsfotograferingerne foregår i naturen eller på særlige lokations. Jeg fotografere udendørs uanset om det er efterår, vinter eller sommer.

Har du selv en god ide til et tema eller en særlig opsætning, så er du velkommen til, at kontakte mig for et uforpligtende tilbud.

Pakker:
Jeg har to forskellige pakker, som I frit kan vælge imellem både ved indendørs fotografering og ved udendørs fotografering.
Pakke 1; hvor I betaler for 60 minutters fotografering og leje af en kjole.
Pakke 2; hvor I betaler for 90 minutters fotografering og leje af flere kjoler. Denne pakke henvender sig især til de Gravide, som også ønsker af få nogle parbilleder samt et par billeder sammen med børnene.
Der medfølger ingen print, digitale filer eller andre produkter i disse pakker. Disse købes efterfølgende.
Har I et andet ønske end de nævnte pakker så er I velkommen til at kontakte mig, for at få udregnet en pakke der passer lige til Jeres behov.

Efterbestilling af print, digitale filer eller andre produkter:
Efter fotograferingen bliver billederne lagt ind på computeren og vi ser på billederne sammen. Jeg viser Jer hvordan billederne kan laves og kommer med lidt feedback og ideer til Jer. Der bliver som oftes mellem 15-20 billeder at vælge imellem pr. fotografering.

Ved køb af digitale filer vil der blive oprettet et online album,  hvor I vil kunne downloade Jeres købte billeder ned på Jeres computer. Her får I tilsendt et link på mail.

Ved køb af print kan der sendes link til online albummet. Herved har I mulighed for at sidde der hjemme og lave Jeres bestilling. Dette aftales efter fotograferingen.

Tilvalg:
Evt. kørepenge til lokation
Evt. familie/søskende tillæg (ved større familier)

Bestilling af tid:
Det er bedst, hvis du sender mig en mail ca. 3-4 mdr. før din terminsdato, da billederne helst skal tages i 8. måned. Hvis du ikke har nået dette, så prøv at send mig en mail alligevel – det kan være, at jeg tilfældigvis har et hul i kalenderen.
Husk i din mail, at skriv dit navn, mobilnummer og terminsdato osv.

Ved booking af tid betales depositum på 50% via mobilepay eller kontooverførsel.
Når betalingen er modtaget får I en bekræftelse tilsendt pr. mail.
Jeg skal bruge følgende oplysninger for at sende bekræftelsen: Dit navn, adresse, dit mobilnummer og din mail.

Indendørs Pakke 1

 • Fotografering
 • Leje af kjole
 • Fotograferingstid ca. 60 min.

Pris kr. 795,-

Indendørs Pakke 2

 • Fotografering
 • Leje af to kjoler
 • Fotograferingstid ca. 90 min.

Pris kr. 1.195,-

Udendørs Pakke 1

 • Fotografering 
 • Leje af kjole
 • Fotograferingstid ca. 60 min.

Pris kr. 995,-

Udendørs Pakke 2

 • Fotografering
 • Leje af to kjoler
 • Fotograferingstid ca. 90 min.

Pris kr. 1.395,-