Om Zfoto

Om Zfoto

Ann-Lisett Jensen, fotograf og indehaver af Zfoto.

Som person drives jeg af en indre nysgerrighed og lyst til, at lære og blive inspireret.  At være fotograf og selvstændig er ikke altid en dans på roser. Men beslutningen i 2015 om, at blive fotograf på fuldtid, er samtidigt også en beslutning som, at jeg er utroligt glad for at jeg har taget, idet det tillader mig konstant, at blive inspireret på ny. 

I mit studie er der altid en masse af sjov og smil indlagt i arbejdet og jeg vil i studiet beskrive mig selv som åben overfor spontane indfald eller ideer. Det er naturligvis ikke kun humor og dårlige jokes det hele. Jeg er helt grundlæggende altid ydmyg overfor opgaven som fotograf. Erfaringsmæssigt må jeg dog konstatere, at de bedste billeder ofte kommer i de spontane øjeblikke.

Jeg er ikke en af de fotografer, som nødvendigvis skriger "Appelsin" før hver eneste billede. Jeg ønsker istedet, at fange de øjeblikke som fortæller en historie, hvilket kun kan ske i øjeblikket. Det er min klare filosofi, at et godt billed ikke nødvendigvis er et billed, i den perfekte opsætning - men derimod et billed hvor, at man kan se følelsen i situationen. 

Hos Zfoto kan jeg tilbyde dig en personlige fotografering, der giver dig nogle unikke billeder. Et billede – er nemlig ikke bare et billede, men en hel historie.

Som fotograf gør jeg meget ud af, at skabe gode og trygge rammer omkring kunderne og det, at skulle til fotograf. Du vil derfor blive guidet igennem fotograferingen. Hos mig er der ingen dumme spørgsmål eller ønsker og vi finder sammen en løsning.

Jeg er selv en kreativ sjæl - og elsker derfor også nye ideer og indfaldsvinkler. Du er derfor altid velkommen til, at skrive til mig med ideer eller tanker forud for en fotografering. Alternativt tager vi det på selve dagen i forbindelse med fotograferingen.